Mobile menu openmenu

Meteostanice WarioWeather Compact

Meteostanice WarioWeather Compact se dvěma reléovými výstupy

Do 2 týdnů
Cena s DPH: 10750 Kč
Cena bez DPH: 8884 Kč
Objednat | Poslat dotaz

Meteostanice WarioWeather Compact (model ME13) je kompaktní IP meteostanice pro jednoduchou montáž všech senzorů na jednom místě.

Meteostanice přináší jednoduché měření dat bez nutnosti zpracovávat měřené hodnoty jakýmkoliv počítačem nebo serverem. Hodnoty meteostanice lze jednoduše prohlížet ve webovém prostředí. Meteostanice poskytuje informace o aktuálním počasí, historii počasí a předpovědi počasí v uceleném grafickém prostředí a na základě stavu a povahy počasí lze také ovládat různá další zařízení. Díky meteostanici budete mít přehled o počasí v místě Vašeho bydliště, i když zrovna nebudete doma.

IP meteostanice WarioWeather Compact má integrované 2 reléové výstupy pro ovládání dalších zařízení. Ovládat zařízení lze jednoduše manuálně přes webové prostředí, nebo automaticky na základě vlastních podmínek na základě stavu počasí a dalších měřených hodnot.

Meteostanici lze jednoduše integrovat do různých systémů pomocí protokolů ModBus a XML.Meteostanici lze jednoduše integrovat do projektu sledování předpovědí počasí, což Vám kromě uživatelského archivu přinese i zpřesnění předpovědí počasí od Meteocentra přímo pro Vaši lokalitu.